FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe veilig is de informatie die met de software wordt beheerd? 

Een veilige en correcte verwerking van persoonsgegevens volgens de GDPR-wetgeving is een belangrijk aspect. Funalux implementeert geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waaronder versleuteling en toegangscontroles, om ervoor te zorgen dat jouw data veilig is.

Welke functionaliteiten biedt Funalux?

Funalux biedt een uitgebreid scala aan functies, waaronder beheer van de overbrenging en verzorging, personalia en contact, de uitvaart, het drukwerk, de bloemen, de grafzorg, de aangifte, administratieve documenten en planning. Het is een alles-in-één oplossing voor een geïntegreerd beheer van jouw uitvaartdossiers.

Is de software geschikt voor verschillende soorten uitvaartondernemeingen?

Ja, Funalux is flexibel en schaalbaar, zodat het aan de behoeften van elke uitvaartonderneming kan voldoen. Ook maatwerk is mogelijk.

Is technische ondersteuning beschikbaar voor gebruikers van de software?

Ja, we bieden 7/7 technische ondersteuning via verschillende kanalen. Ons toegewijde team staat klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.

Kan de software worden geïntegreerd met andere systemen die we al gebruiken?

Absoluut. Funalux is zo ontworpen dat het naadloos kan worden geïntegreerd met bestaande systemen, waardoor een soepele samenwerking mogelijk is met andere tools die u mogelijk al gebruikt.

Hoe eenvoudig is het om Funalux te implementeren in onze huidige bedrijfsvoering?

De implementatie van Funalux is gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk. Wij begeleiden u door het proces om een vlotte overgang te garanderen, met minimale verstoring van uw huidige bedrijfsvoering.

Zijn er regelmatige updates en verbeteringen voor de software?

Ja, we streven voortdurend naar verbetering en innovatie. Regelmatige updates en verbeteringen worden automatisch beschikbaar gesteld, zodat je altijd geniet van de nieuwste functies en optimalisaties.

Wat zijn de kosten verbonden aan het gebruik van Funalux?

Meer info over de licentie kan je op deze pagina terugvinden.

Hoe kan ik Funalux uitproberen voordat ik een beslissing neem?

Wij bieden proefversies en demo's aan. Neem contact met ons op en ontdek zelf hoe Funalux jouw uitvaartonderneming kan optimaliseren en jou een tijdswinst oplevert tot 1,5 uur per uitvaartdossier.

Plan een demo en ontdek de kracht van Funalux voor jouw organisatie.